Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακόμα πιο δύσκολη η πρόσβαση στο Fortnite Mobile

*
Πριν από δύο χρόνια, το Fortnite αποσύρθηκε από το App Store και το Google Play και παρά το γεγονός ότι όσοι το είχαν ήδη εγκατεστημένο στη συσκευή τους μπορούσαν να συνεζίσουν να παίζουν, δεν είχαν πρόσβαση σε νέα updates και πρόσθετο περιεχόμενο. Η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη, καθώς η Epic Games ανακοίνωσε νέους περιορισμούς, που θα επηρεάσουν όσους ασχολούνται με το παιχνίδι σε φορητές συσκευές και Mac. Πιο συγκεκριμένα, από τις 30 Ιανουαρίου 2023 και μετά, όσοι χρησιμοποιούν το 13.40 app build δεν θα μπορούν να ξοδέψουν V-Bucks, ενώ η ηλικιακή αξιολόγηση του παιχνιδιού αλλάζε σε 18+.

Η Epic Games εξήγησε ότι οι αλλαγές στοχεύουν στην προστασία των νεαρών παικτών. "Επιθυμούμε όλες οι εκδόσεις των παιχνιδιών μας να χρησιμοποιούν την υφιστάμενη σουίτα των Epic Online Services, που περιλαμβάνει τις επιλογές γονικού ελέγχου, κανόνες για τις αγορές και εργαλεία πιστοποίησης για ενήλικες. Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση του update the app σε αυτές τις πλατφόρμες, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβάλει η Apple και η Google".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*